Boesen Food logo

HACCP Egenkontrol Rådgivning

Få opdateret eller revideret din virksomheds egenkontrol, så I er på forkant med lov- og myndighedskrav. Få gennemgået og opdateret risikoanalyser, trænings- og prøveudtagningsplaner, og vær på forkant med kvalitet og overensstemmelse.

Et gennemarbejdet egenkontrol/HACCP-system er omdrejningspunktet i at oprethold et højt niveau af fødevaresikkerhed i virksomheden, med udgangspunkt i dansk og europæisk fødevarelovgivning samt de 7 HACCP-principper, skræddersys kvalitetssikringssystemet efter jeres behov.

Tag kontakt i dag, for at høre nærmere…

Checkmark
Checkmark
Checkmark

HACCP

Hazard Analysis Critical Control Point, hvilket betyder en analytisk tilgang til at finde de steder i virksomheden, hvor der kan opstå fejl, og implementere procedurer og/eller kontrolpunkter, så de styres, og fødevaresikkerheden ikke kommer ud af styring

De 7 HACCP-principper

Identificer og foretag en risikovurdering af virksomheden.

Identificer og fastlæg virksomhedens kritiske styringspunkter (CCP’er).

Fastlæg de kritiske grænser for CCP’erne.

Etabler og fastlæg kontrol over overvågning af CCP’erne.

Udvikl og fastlæg egnede korrigerende handlinger.

Implementer og fastlæg procedurer til at verificere at systemet fungerer.

Dokumentér og registrér overvågning, afvigelser og korrigerende handlinger.